kenuwvluchtweg - uw specialist voor veilig vluchten en ontruimen

oud logo 2015
het logo zoals gebruikt tot 2015

kenuwvluchtweg is een landelijk opererend bedrijf dat in 2010 in Purmerend (Noord-Holland) door John Pieterse is opgericht. Kenuwvluchtweg houdt zich bezig met het organisatorische deel van de brandveiligheid, waaronder  het opstellen en leveren van ontruimingsplattegronden (vluchtwegplattegronden), ontruimingsplannen en pictogrammen, borden, stickers en vloermarkering.

Daarnaast is door de technische achtergrond, ervaringen en opleidingen ook technische kennis aanwezig. Tijdens de opleidingen projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties, ontruimingsalarminstallatie (A&B) en noodverlichting is de interesse voor de regelgeving ontstaan voor alles wat met veilig vluchten en ontruimen te maken heeft.

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk en veilig advies en leveren in heel Nederland.

Wij leveren rechtstreeks aan eindgebruikers voor hotels, kantoren, zorginstellingen, industrie, garagebedrijven etc. etc. maar worden vaak benaderd via architecten, adviseurs en veiligheidsdiensten.

pictogram nooduitgang

Waarom onze klanten voor kenuwvluchtweg kiezen

Kenuwvluchtweg heeft jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche voor zowel installatietechnische en bouwkundige brandveiligheid als vluchtwegen en ontruiming.
Hierbij bieden wij u de professionaliteit, expertise en kwaliteit die u verwacht en zijn wij flexibel en servicegericht.
Hierdoor is een korte doorlooptijd te realiseren en kunnen we snel leveren.

Wat kan kenuwvluchtweg voor u betekenen?

Kenuwvluchtweg levert op maat gemaakte ontruimingsplannen, overzichtelijke ontruimingsplattegronden, bij behorende pictogrammen om uw brandveiligheid- en reddingsmiddelen, vluchtroute en verzamelplaats goed te markeren.

Kent u uw vluchtweg?

Vraagt u zich wel eens af waar u heen moet vluchten in een noodsituatie en kent u de procedures?
Of bent u als bedrijfshulpverlener zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw collega’s en klanten?
Zorg er dan voor dat het duidelijk is wat te doen in zo’n geval.
Aanwezigen informeren over hoe te alarmeren en ontruimen is een wettelijke verplichting.

Belangrijk is dan de aanwezigheid van actueel en correct ontruimingsplan en ontruimingsplattegronden.
Ontruimingsplattegronden moeten op duidelijk zichtbare plaatsen in het gebouw worden geplaatst om het personeel en bezoekers te informeren hoe zij het gebouw in geval van een noodsituatie moeten verlaten.

kenuwvluchtweg zorgt ervoor dat uw ontruimingsplan is afgestemd op uw dagelijkse situatie en dat de ontruimingsplattegronden correct zijn.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact op via e-mail of vul het contactformulier in.