Montage van de ontruimingsplattegronden.

U kunt de ontruimingsplattegronden door uw eigen technische dienst of facilitaire afdeling laten monteren. Maar kenuwvluchtweg biedt u de mogelijkheid om de door u aangeschafte ontruimingsplattegronden door ons te laten monteren. De ontruimingsplattegronden worden dan op de vooraf besproken en op de ontruimingsplattegrond aangegeven plaats bevestigd.

Regelgeving

De montage van de ontruimingsplattegronden moet aan de eisen van de NEN 1414:2007 voldoen. Zo is bijvoorbeeld gesteld dat de ontruimingsplattegronden vast moeten worden bevestigd en bij voorkeur op een zichthoogte van 1,6m, gemeten vanaf de vloer tot het midden van de ontruimingsplattegrond. Indien omstandigheden hiertoe aanleiding geven kan hiervan worden afgeweken.

Stofvrij werken

Onze montagedienst is uitgerust met de nieuwste middelen, onze draadloze boormachines zijn TNO gecertificeerd voor stofvrij werken. De machines zijn uitgerust met een geïntegreerde stofbox met HEPA filter.

Boorhamer

Onze montagewijze

Budget ontruimingsplattegronden worden d.m.v. een 3M(c) plakstrip op de gewenste ondergrond geplakt, bij een ruwe ondergrond is het gebruik van een witte Bison Polymax kit noodzakelijk.

Standaard ontruimingsplattegronden worden vast geboord tegen de ondergrond. Bij montage op glas, spiegel, marmer en tegelwerk worden de lijsten vast gekit met een witte Bison Polymax kit met een extra fixatie door het gebruik van een 3M(c) plakstrip.

Luxaplan ontruimingsplattegronden worden d.m.v. een 3M(c) plakstrip op de gewenste ondergrond geplakt met extra fixatie van een witte Bison Polymax kit.

Luxaplan+ en luxaplan acryl ontruimingsplattegronden worden d.m.v. RVS afstandshouders vast geboord tegen de ondergrond. Montage op glas, spiegel of andere ondergrond waar in geboord moet worden is niet mogelijk. Hiervoor zal een andere montagewijze gebruikt moeten worden, bijvoorbeeld door afstandshouders voorzien van zuignap.

Luxaplan vast ontruimingsplattegronden worden aan de wand vastgezet met anti-diefstal schroeven of Torx schroeven, de zogenoemde Trespaschroeven.